Herinnering OFHK houdt verkiezingsavond op 12 maart 2018

ingevoerd op 06-03-2018

  • gemeenteraadsverkiezingen afb
  • OFHK_logo_100DPI alleen logo website
  • plaatje hollands kroon

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 06-03-2018 | 18:20:50

De Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK), organiseert een verkiezingsavond op maandag 12 maart 2018. Deze avond wordt gehouden in De Vriendschap in ’t Veld. (Rijdersstraat 92, tegenover de kerk). Aanvang 20.00 uur

Op 21 maart 2018 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. In het kader hiervan hebben wij de politieke partijen uit Hollands Kroon uitgenodigd om in een korte pitch aan te geven wat zij voor het bedrijfsleven zouden kunnen betekenen en waarom zij dus de stem van de ondernemers verdienen. Verder is het de bedoeling om met een aantal stellingen/ onderwerpen de woordvoerders van de politieke partijen te laten reageren. Natuurlijk is er ook input c.q. discussie met de zaal mogelijk. Inmiddels hebben bijna alle politieke partijen al toegezegd.

Voor deze avond worden alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten. Daarnaast willen wij ook niet aangesloten ondernemers graag kennis laten maken met de OFHK. Ook zij zijn dus van harte uitgenodigd!

Laat uw kans niet voorbij gaan!
Op deze avond zijn echt de ondernemers aan zet. De politiek zal worden gevraagd te reageren op onderwerpen uit onze speerpunten zoals: De kiezers en inwoners zijn onze klanten, bedrijventerreinen en infrastructuur, arbeidsmarkt en wonen, detailhandel, agribusiness en natuurlijk recreatie en toerisme.

Komt allen. Wellicht is dit uw laatste kans om de politiek te laten weten wat voor de ondernemers de komende raadsperiode het belangrijkste is!

Heeft u zich nog niet aangemeld, doet dit alsnog!
U kunt zich tot vrijdag 9 maart 2018 aanmelden, bij het secretariaat van de OFHK. Dit kan via de email info@ofhk.nl of telefonisch 0226-423149. Vermeld daarbij de naam en vestigingsplaats van uw bedrijf of organisatie en het aantal personen waarmee u komt.