Uitnodiging Kick-off Tulpen boven Amsterdam 2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 07-02-2020 | 15:53:02

Holland boven Amsterdam nodigt u hierbij van harte uit voor de kick-off van de HbA campagne Tulpen boven Amsterdam op woensdag 12 februari van 15.00 tot 17.30 uur.

We (de iniatiefnemers van Tulpen boven Amsterdam) zijn in ons gebied ongelooflijk trots op de uitgestrekte bollenvelden. En wat een enorme ambitie leeft er bij ondernemers en organisaties om dit wereldwijd te laten zien. Zij vinden het belangrijk dat ze als ondernemers van elkaar weten wat ze kunnen doen om de vele kansen te verzilveren om meer bezoekers naar onze mooie regio te trekken.

Hoogste tijd dus om onze gezamenlijk ambitie tot volle bloei te laten komen. Samen met een tiental ondernemers en organisaties en meer dan 35 ambassadeurs zijn ze in het voorjaar van 2019 met ‘plantgoed’ gestart. De oogst willen ze graag met u delen. Verder lichten ze de plannen voor 2020 toe. Zij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn en vooral dat u dit initiatief een warm hart toedraagt en steunt.

Initiatiefnemers Tulpen boven Amsterdam
Bloemendagen Anna Paulowna, Hortus Bulborum Limmen, Bloeiend Zijpe, Kleurrijk Julianadorp, Land van Fluwel Sint Maartenszee, Poldertuin Anna Paulowna, Tulpenexcursie Slootdorp, Lentetuin Breezand, Floratuin Julianadorp, Holland boven Amsterdam.

Programma:
15.00 uur  Inloop met koffie, thee/kennismaking
15.30 uur  Welkomstwoord
15.35 uur  Tulpen boven Amsterdam 2019
15.45 uur  Talkshow in DWDD stijl onder leiding van Monique Ooms

Met zeer uiteenlopende gasten uit de bloembollensector. Aan bod komen o.a.: (over)toerisme en ontwikkelingen in de sector door het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. Een pastoor met een eigen narcissenverzameling en een schrijfster van een kookboek met (bio)tulpen completeren de gesprekspartners aan tafel. 

16.45 uur  Netwerkborrel en tijd voor ’bollenpraat’
17.30 uur  Sluiting
 
Locatie: Floratuin /Familie Kroon
Rijksweg 85, 1787 PK Julianadorp 

Zij horen graag of zij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Aanmelden kan via deze link.

Bron: Holland boven Amsterdam