Bedrijven gaan ook Op Kop

  • logo Op Kop
  • De KOPwerkt!

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 13-03-2020 | 11:21:58

Tijdens de feestelijke lancering van het platform Op Kop hebben we bedrijfsvideo’s verloot onder de aanwezigen. In deze video’s laten bedrijven zien hoe zij Op Kop gaan en wat voor kansen het bedrijf biedt op het gebied van leren en werken in deze regio. Op woensdag 4 maart is de eerste video van De Wandelcoach live gegaan. Hou onze sociale media in de gaten voor alle updates. In maart plaatsen we elke woensdag een nieuwe bedrijfsvideo.

Gaat uw bedrijf ook Op Kop? Dit kan heel gemakkelijk door uw bedrijf te claimen via de website. Voeg direct ook werk- en leerkansen toe en zet hiermee uw bedrijf letterlijk op de KansenKaart!

Claim hier uw bedrijf

Promotiecampagne is gestart

In week 12 gaat de promotiecampagne officieel van start! Onze acht Koplopers gaat u zien langs de snelweg, online en in de biosscoop. Zij vertellen over de vele kansen die de Noordkop rijk is en brengen dit met hun eigen verhaal onder de aandacht. De Kop heeft namelijk ontzettend veel te bieden: interessante carrières bij zeer diverse bedrijven en bijzondere opleidingen.

Voor vragen over Op Kop en de strategie kunt u contact opnemen met projectleider Cyril Kraak via cyril@kraakheldercommunicatie.nl

Bron: Op Kop