Ondernemersloket Hollands Kroon

BGN Nieuws van 20-03-2020

  • plaatje hollands kroon
  • wegwijzer_maatregelen_ondernemers_200320

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 24-03-2020 | 00:15:30

Het is voor iedereen een onbekende situatie waarin we op dit moment moeten leven en werken.
Steeds meer ondernemers voelen de gevolgen van het coronavirus. De impact van de door het rijk getroffen maatregelen tegen de verspreiding van het virus raakt diverse branches direct, maar ook indirect zijn de gevolgen merkbaar voor velen. Diverse brancheverenigingen, de banken maar ook de overheid nemen maatregelen (met een noodpakket voor banen en economie) om u, de ondernemers, te helpen om de coronacrisis zo goed mogelijk door te komen. Ook de gemeente Hollands Kroon wil er zijn voor de zelfstandigen, ondernemers of anderen die door de problemen rond het coronavirus tijdelijk in financiële problemen komen. 

De Gemeente Hollands Kroon krijgt in deze dagen tal van telefoontjes en/of mails van onze ondernemers. Met vragen of soms vanwege de behoefte aan een luisterend oor. We helpen u graag. 
Toch willen we u vragen om eerst zoveel mogelijk online op te zoeken. Veel van uw vragen kunnen zo beantwoord worden. Dat helpt ons ook om de uitvoering zo goed mogelijk te organiseren. Op de pagina ‘informatienummers voor ondernemers’ van Gemeente Hollands Kroon vindt u veel links naar relevante websites. 

We weten dat ondernemers creatief zijn en hebben veel bewondering voor jullie veerkracht en doorzettingsvermogen. Ook zien onder inwoners spontane (buurt)initiatieven ontstaan om ouderen en kwetsbaren of ondernemers te helpen. Hartverwarmend! En belangrijk in deze tijden om er voor elkaar te zijn. Gemelde initiatieven in onze gemeente bundelen we op onze website. 
 
We volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Als daar aanleiding toe is, komen we met nieuwe informatie op de website van Hollands Kroon. Houd u ook onze Facebookpagina en Twitter in de gaten.

Bron: Ondernemersloket Gemeente Hollands Kroon

Bron: Bedrijvengroep Niedorp