Online bijeenkomst ondernemershulp

BGN Nieuws van 10-04-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 10-04-2020 | 11:16:55

Hierbij nodigt Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland je uit voor een online spreekuur die de provincie Noord-Holland organiseert om ondernemers te ondersteunen in deze pittige tijd. Er zijn veel maatregelen genomen op landelijk, provinciaal en lokaal niveau en wij hebben gemerkt dat veel ondernemers vragen hebben over de uitvoering hiervan.

Het online spreekuren vindt plaats op:
- dinsdag 14 april 2020 van 10.00 tot uiterlijk 11.30 uur met ook een Engelstalige breakout.

Aanmelden kan hier

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de MKB instrumenten van de Provincie Noord-Holland (GO!-NH, Innovatiefonds NH en PIM) voeren gezamenlijk deze online spreekuren uit.

We bespreken eerst plenair kort de verschillende maatregelen, vervolgens zullen adviseurs in breakout sessies (5 a 6 ondernemers bij elkaar) ingaan op persoonlijke situaties/vragen van ondernemers. We kijken vooral of alle maatregelen afdoende zijn. De provincie is namelijk ook benieuwd tegen welke problemen ondernemers aan lopen die mogelijk niet door de huidige maatregelen worden opgelost en hoe zij daar in kan ondersteunen. Na dit spreekuur is er de mogelijkheid om aanvullende hulp te krijgen in bijvoorbeeld aanvragen.

Bron:Go!-NH

Bron: Bedrijvengroep Niedorp