NHNEXT inspireert ondernemers

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 15-05-2020 | 12:39:38

Wat zijn de recente economische ontwikkelingen, wat is de impact daarvan op jouw organisatie en hoe kun je daar op korte en lange termijn het beste mee omgaan? Hoe blijf je relevant? Een 1,5 meter samenleving; hoe implementeer je dat in je bedrijf? Hoe kan je versneld digitaliseren?

Laat je via NHNEXT informeren en inspireren over deze én andere vraagstukken. En blijf op de hoogte van de laatste trends en andere interessante knowhow die in deze uitdagende tijden onmisbaar zijn voor jou als ondernemer.
  
Wat is NHNEXT?
Meer dan ooit hangt de continuïteit van je bedrijf af van het adaptief vermogen van je organisatie. De beschikking over relevante en actuele informatie is daarbij dan cruciaal. Daarom hebben we het regionaal kennis- en inspiratieplatform NHNEXT geïnitieerd. Waar je via nhnext.nl onbeperkt en gratis toegang tot deze informatie krijgt. 


Zo vind je er:
•    Dagelijkse livestreams van webinars, interviews met experts, interactieve spreekuren en tafelgesprekken.
•    Succesverhalen van ondernemers en uitdieping van actuele thema’s door deskundigen op onderwerpen als effectief thuiswerken, heruitvinden van businessmodellen of ondersteunende overheidsmaatregelen.
•    Tips over slimme marketingstrategieën, flexibele kredietvormen of HR vraagstukken, et cetera.
•    De voor deze regio relevante informatie over economische ontwikkelingen.
•    En nog heel veel meer!

What’s next?
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Zo stonden voor de eerste livestream op vrijdag 8 mei Mathijs Bouwman (econoom en journalist) en Thijs Pennink (directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) op het programma. Zij gingen samen het gesprek aan over de economische gevolgen in onze regio. Terugkijken kan via de website van NHNEXT.
 

Bekijk hier de programering.

 

Meer weten?
Heb je vragen over NHNEXT of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Waronne Sint op (06) 467 45 133 of mail naar mail@nhnext.nl

Bron: NHNEXT