De livestream-programmering van deze week (8 t/m 12 juni)

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 10-06-2020 | 10:41:26

De uitzending met Arthur Tolsma & Kees-Jan Heijdra gemist? Zij gingen het gesprek aan over hoe fantastische ondernemen is, maar dat dat helaas niet altijd zo is. Benieuwd naar de tips en ondernemerslessen die zij hebben besproken? Kijk hieronder dan de livestream terug. Net als de stream van vanmiddag waarin Thijs Pennink met wethouders Pieter Dijkman, Heleen Keur en Arthur Helling in gesprek ging over hoe het ervoor staat in de regio. Ook lees je in deze nieuwsbrief wat er deze week op het programma van NHNEXT staat. 

ONDERNEMEN IS FANTASTISCH (MAAR NIET ALTIJD) Kijk terug

NHNEXTRA: HOE STAAT DE REGIO ERVOOR? Kijk terug

WHAT’S NEXT?
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Hieronder lees je het programma voor deze week. 

Arthur Tolsma, Pieter van der Hoeven, Els van der Werf en Gideon Nijemanting

FINANCIEREN VAN DUURZAME INNOVATIE.
HOE DAN?
WOENSDAG 10 JUNI 13.00 UUR
Wat is een duurzame innovatie? En wat is het verschil tussen duurzame en niet-duurzame ondernemers? Wat zijn de grootste struikelblokken bij het regelen van een financiering? Hoe combineer je impact en winst? En wat is de impact van de Corona uitbraak op duurzame innovaties? Arthur Tolsma van IDEA gaat in gesprek met Pieter van der Hoeven (associate lector Finance & Accountancy bij het Business Research Centre (BRC)), Gideon Nijemanting (directeur Bedrijven van Rabobank Alkmaar e.o.) en Els van der Werf (adviseur PIM, Investment manager PDENH en toekomstmaker KplusV) over hoe je een duurzame innovatie kan financieren. Praat en kijk mee en laat je meenemen in de mogelijkheden.

Martje Fraaije en Pim Hulsebos

CIRCULAIR ONDERNEMEN:
WAT ZIJN DE KANSEN VOOR JOUW BEDRIJF?
DONDERDAG 11 JUNI 14.00 UUR
Ondernemen is vernieuwen. Want vandaag leg je het fundament voor een nieuwe toekomst. Maar hoe belangrijk is circulair ondernemen in die toekomst? Liggen er kansen voor jouw bedrijf? En wat is circulair ondernemen nu eigenlijk precies en hoe kun je er voordeel mee behalen? Martje Fraaije, Programmamanager Circulair Ondernemen bij Rabobank gaat daarover in gesprek met Pim Hulsebos (Algemeen directeur MultiMetaal) en met de De Graaf Groep Purmerend. Samen kijken ze naar de kansen die er zijn wanneer je als ondernemer grondstoffen hergebruikt of duurzaam inzet. Kijk mee en laat je inspiren.

Welke vragen leven er bij jou?
We horen graag welke topics of vragen er bij jou als ondernemer leven. En die je misschien graag behandeld zou willen zien in een livestream. Je suggesties kun je mailen naar mail@nhnnext.nl. 

Kijk op nhnext.nl voor de verdere programmering en meld je aan voor de nieuwsbrief.

BEKIJK DE PROGRAMMERING

Bron: NHNEXT