Webinar: wijzigen rond het bestellen, afstorten en opnemen van contact geld

OFHK Nieuws van 19-08-2020

  • afb rabo 1
  • rabobank-logo50x60

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 19-08-2020 | 16:10:20

De afgelopen maanden ontving de Rabobank veel vragen van ondernemers over de mogelijkheden om contant geld te storten en op te nemen. Velen weten dat de komst van Geldmaat wijzigingen met zich meebrengt. Wat dit voor jou als ondernemer betekent en hoe je hierop kunt voorbereiden bespreekt de Rabobank tijdens het webinar op 27 augustus van 09:00 uur tot 10:00 uur. Eenvoudig vanaf je eigen werkplek.

Kennismaking met RCCS
De komst van Geldmaat en wijzigingen in de klantbediening van de Rabobank zorgen voor veel vragen bij ondernemers. Er zijn verschillende alternatieven voor het omgaan met contant geld. Zo laten zij je tijdens dit webinar onder andere kennismaken met Albert Elken van RCCS, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontzorgen van waardetransport.

Andere betaaloplossingen?
Voor jou als ondernemer gaan de zaken altijd door. Ook in de anderhalve-meter-economie. Om je klanten veilig te laten betalen, kan je gebruik maken van Rabo SmartPin, Rabo OnlineKassa en Rabo BetaalVerzoek. Tijdens dit webinar maak je kennis met verschillende betaaloplossingen.

Aanmelden
Na je aanmelding ontvang je 2 dagen voor het webinar een link waarmee je op 27 augustus kunt doorklikken naar het webinar. Tijdens het webinar kan je vragen te stellen via de chat.

Aanmelden webinar

Zij kijken uit naar je aanmelding.

Bron: Rabobank