Livestreams week 35 en 36 met o.a. Humberto Tan

OFHK Nieuws van 26-08-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 26-08-2020 | 16:43:03

Na een korte zomerstop willen we je via NHNEXT weer graag informeren en inspireren over recente economische ontwikkelingen, wat de impact daarvan is op jouw organisatie, hoe je daar op korte en lange termijn het beste mee om kan gaan, hoe je relevant blijft en nog heel veel meer! En om het najaarsseizoen van NHNEXT dan meteen maar goed te beginnen schuiven niemand minder dan Humberto Tan en onder andere Commandant Zeestrijdkrachten Rob Kramer met elkaar aan tafel om het gesprek aan te gaan over leiderschap tijdens coronatijd. 

WHAT’S NEXT:
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Hieronder lees je het programma voor deze en volgende week.

HUMBERTO TAN IN GESPREK MET DE KONINKLIJKE MARINE: LEIDERSCHAP IN CRISISTIJD
Vrijdag 28 augustus 09.30 uur

 

Net als bij veel andere instanties heeft het coronavirus een enorme impact op de Koninklijke Marine. Op vrijdag 28 augustus 9:30 uur gaat Humberto Tan live in gesprek over leiderschap tijdens de coronacrisis met een aantal hooggeplaatste medewerkers van de Koninklijke Marine. In 2019 had Tan al eerder een gesprek met Commandant Zeestrijdkrachten Rob Kramer over de marine en er werd afgesproken elkaar nogmaals te spreken in 2021, aan het einde van het commando van de admiraal. Geen van beide heren had toen ooit kunnen voorzien wat er zich dit jaar zou gaan afspelen.

Zo werd de bemanning van onderzeeboot Zr. Ms. De Dolfijn geconfronteerd met maar liefst 17 coronabesmettingen. Dat vraagt behoorlijk wat van je leiderschapskills. Hoe ga je dat tonen? Wat wordt er van je gevraagd? Hoe informeer je alle betrokkenen?

Het belooft een uitdagende eerste uitzending van NHNEXT na de zomerstop te worden! Kijk je ook live mee? 

Bekijk de livestream

HOE BOUWEN WE UIT DE CRISIS? 
Woensdag 2 september - 14:00 uur.

Op woensdag 2 september gaan Paul Verbruggen, Dirk Min en Friso de Zeeuw onder leiding van Thijs Pennink in gesprek over de mogelijkheden van de bouw in Noord-Holland. Hoe bouwen we uit de crisis? Wat is eigenlijk de huidige bouwopgave? Welke plannen liggen er? En wat is de betekenis van een woondeal Noord-Holland Noord?

De energietransitie blijft uiteraard ook niet onbesproken, evenals het stikstofdossier.

Hoe kan de bouwsector bijdragen aan het economisch herstel in Noord-Holland Noord? Kijk live mee en laat je meenemen in de ontwikkelingen. 

Bekijk de livestream

NHNEXT TERUGKIJKEN?
Wil je een van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl. Hier vind je alle livestreams terug.

Welke vragen leven er bij jou?
We horen graag welke topics of vragen er bij jou als ondernemer leven. En die je misschien graag behandeld zou willen zien in een livestream. Je suggesties kun je mailen naar mail@nhnext.nl

Kijk op nhnext.nl voor de verdere programmering
en meld je aan voor de nieuwsbrief.

MEER WETEN?
Heb je vragen over NHNEXT of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Waronne Sint op (06) 467 45 133 of mail naar mail@nhnext.nl. 

Bron: NHNEXT