Livestreams week 36-38

OFHK Nieuws van 02-09-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 02-09-2020 | 13:13:53

Maar liefst 17 bemanningsleden besmet met het coronavirus aan boord van een onderzeeboot. Dat vraagt behoorlijk wat van je leiderschapskills. Humberto Tan ging op vrijdag 28 augustus met de Koninklijke Marine het gesprek aan over leiderschap in crisistijd. Het werd een mooi, persoonlijk en eerlijk gesprek waar we even een uniek kijkje achter de schermen van de marine kregen. 

Zo deelden Rob Kramer (Commandant Zeestrijdkrachten), Jan Willem Vroegop (Commandant onderzeeboot Zr. Ms. De Dolfijn), Sander Kool (Commandant Zr.Ms. Willemstad) & Jan van den Broeke (Commandant 1(NLD) Contingentscommando Minusma) hoe zij hun leiderschap in bepaalde situaties hebben getoond. En wat er op cruciale momenten van je gevraagd wordt. Heb je de uitzending gemist? Hier vind je de terugkijk link. 

WHAT’S NEXT:
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Hieronder lees je het programma voor deze en volgende week.

HOE BOUWEN WE UIT DE CRISIS? 
Woensdag 2 september - 14:00 uur.

Bijdrage van de bouw aan het economisch herstel in Noord-Holland Noord.
Paul Verbruggen, Dick Min en Friso de Zeeuw onder leiding van Thijs Pennink

Op woensdag 2 september gaan Paul Verbruggen, Dick Min en Friso de Zeeuw onder leiding van Thijs Pennink in gesprek over de mogelijkheden van de bouw in Noord-Holland. Hoe bouwen we uit de crisis? Wat is eigenlijk de huidige bouwopgave? Welke plannen liggen er? En wat is de betekenis van een woondeal Noord-Holland Noord? 

De energietransitie blijft uiteraard ook niet onbesproken, evenals het stikstofdossier. 

Hoe kan de bouwsector bijdragen aan het economisch herstel in Noord-Holland Noord? Kijk live mee en laat je meenemen in de ontwikkelingen 

Bekijk de livestream

VIRTUEEL MILJOENENONTBIJT NOORD-HOLLAND NOORD
Woensdag 16 september - 8.30 uur

We staan aan het begin van een economische crisis. Je merkt het misschien al door een teruglopend klantenaantal. Of misschien geldt voor jou wel dat je bedrijf juist groeit door het aanpakken van nieuwe kansen? 

Op dinsdag 15 september is het Prinsjesdag en maakt het kabinet haar plannen bekend. Maar wat gaat de Miljoenennota betekenen voor (de economische situatie in) Noord-Holland Noord? Hoe kunnen we nieuwe kansen benutten?  En hoe kan digitalisering & onderwijs hierbij helpen? De Rabobank gaat hier met NHNEXT graag op in.

Zo schuiven Rudmer Heerema (Tweede Kamerlid namens de VVD), Ralph van Soomeren (Directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o.), Jeroen Veerman (Voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland), Menno Middeldorp (Rabo Research), Richard Oerlemans (Vestigingsdirecteur Hogeschool Inholland Alkmaar) en Piet Renses (Algemeen Directeur VWE Automotive) bij Marjan Deurwaarder (NH Media) aan tafel om hun visie met jou te delen. Ontbijt je op 16 september live met ze mee? 

Bekijk de livestream

NHNEXT TERUGKIJKEN?
Wil je een van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl. Hier vind je alle livestreams terug.

Bron: NHNEXT