Komen de JOB-vloggers van Op Kop straks bij jouw bedrijf langs?

OFHK Nieuws van 25-09-2020

  • Knipsel op kop
  • logo Op Kop

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 25-09-2020 | 12:29:06

Op Kop is op zoek naar het leukste bedrijf voor starters in de Kop van Noord-Holland. Daarom sturen wij in de maanden oktober en november onze JOB-vloggers op pad. Wil je dat ze bij jouw bedrijf langskomen? Meld je dan aan!

Leukste startersbedrijf Op Kop 2020 Onze JOB-vloggers gaan langs bij bedrijven in de Kop van Noord-Holland om te checken hoe aantrekkelijk ze zijn. Hoe is de sfeer? Is het werk uitdagend? En hoeveel vrijheid krijg je? In een serie vlogs geven ze een inkijkje bij de deelnemende bedrijven, die vervolgens kans maken om de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’ te winnen.

Stemmen op het leukste bedrijf
Alle vlogs zijn straks te zien op de social media kanalen van Op Kop. Het publiek stemt online op hun favoriete bedrijf. De publieksstemmen tellen voor 50 procent mee; de andere helft van het cijfer krijgen de bedrijven van de vloggers zelf. Zo stimuleren we de deelnemende bedrijven om deze jongeren op banenjacht ook echt een goede eerste ervaring op de arbeidsmarkt te geven.

Kansen voor starters
We hebben ontzettend veel mooie bedrijven in de Kop van Noord-Holland, die niet altijd bekend zijn. En dat terwijl hier zeker interessante organisaties voor jongeren tussen zitten. Met initiatieven als deze vlogactie willen we laten zien welke kansen er zijn voor starters op de arbeidsmarkt in onze regio.

Jouw bedrijf aanmelden voor ons vlogteam?
Wil je dat onze JOB-vloggers ook bij jouw bedrijf langs komen en wil je meedingen naar de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’? Meld jouw bedrijf dan snel aan via info@opkop.nl.

Over Op Kop
Op Kop.nl is hét online platform dat kansen op het gebied van leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland laat zien. Deze kansrijke regio heeft veel te bieden en dat willen we graag laten zien. Via Op Kop maak je voor jouw bedrijf gemakkelijk een gratis profiel aan en plaats je eenvoudig vacatures en/of stages. Door deze kansen te tonen, proberen we met dit platform enerzijds arbeidskrachten voor de Kop te behouden en anderzijds mensen
van buiten de regio aan te trekken.

Bron: Op Kop