Live streams week 42/43

OFHK Nieuws van 12-10-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 12-10-2020 | 15:52:20

De wereld van strategische visualisatie. Afgelopen woensdag 30 september 2020 gingen Raymond Krediet en Harold Steunebrink van Omnyacc Accountants & Adviseurs er live met elkaar over in gesprek. Raymond Krediet liet al tekenend zien hoe je abstracte en complexe vraagstukken concreet, tastbaar en visueel kunt maken door te tekenen. En gingen zij in op hoe je je personeel dan meeneemt in deze verandering. Benieuwd naar hun verhaal? Kijk hieronder dan de livestream terug. 

HOE KOM JE TOT EEN OVERZICHTELIJK TOEKOMSTPLAN IN DEZE VERANDERENDE TIJD?
Terugkijken


WHAT’S NEXT:
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Hieronder lees je het programma voor deze week.

FEEDING THE FUTURE
Donderdag 15 oktober 14.00 uur

Van 10 t/m 17 oktober 2020 wordt de Dutch Food Week gehouden.
Een week lang staat genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal. Partijen uit de foodsector delen hun enthousiasme, kennis en kunde en laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. Vanuit de regio gaan Rien van Tilburg (Voorzitter College van Bestuur Clusius College & voorzitter stichtingsbestuur Greenport NHN), Hans Huibers (voorzitter Westfriese Bedrijvengroep en lid stuurgroep NH Food) en Hans Boshuizen (COO van G. Kramer & Zonen Beheer BV) onder leiding van Monique Ooms (communicatieadviseur & gespreksleider) hierover met elkaar in gesprek. Zo komt onder andere het NH Food project aan bod. Een project dat is opgestart om meer en breder opgeleide groen- en technische medewerkers voor de agri-food sector te werven. Hoe hier invulling aan gegeven wordt? En wat het belang is van goede scholing en innovaties in deze sector? Dat hoor je 15 oktober om 14.00 uur bij NHNEXT. Tot dan! 

Bekijk de livestream

KANSEN IN CORONATIJD
Dinsdag 20 oktober 13.00 uur

In samenwerking met de Westfriese Bedrijvengroep organiseert NHNEXT op 20 oktober ‘Kansen in Coronatijd’. De WBG was al lang voor de pandemie besmet met het ondernemersvirus. Als ondernemers zijn zij altijd op zoek naar kansen in veranderende markten. Hoe de markt verandert in coronatijd? Dat kan Rogier Aalders (Senior-onderzoeker bij RaboResearch Nederland) vertellen. Hoe je als ondernemer hierop inspeelt? Dat hoor je van de vier Westfriese ondernemers en veranderexpert van BDO, Robin Schilder, die aan tafel zitten. Daarnaast komen wethouder Helling en de ING toelichten hoe zij vanuit hun organisaties ondernemers faciliteren in coronatijd. Meedoen in deze discussie? We nodigen je van harte uit om mee te kijken én te praten via onze live chat op dinsdag 20 oktober van 13.00 tot 14.30 uur. 

Bekijk de livestream

Bron: NHNEXT.nl