Evaluatie destinatiemarketing Holland boven Amsterdam

OFHK Nieuws van 23-10-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 23-10-2020 | 14:10:30

Als ondernemer, bestuurder, ambtenaar, raadslid of inwoner van Noord-Holland Noord weet u dat wij in misschien wel de mooiste regio  van Nederland wonen. De afgelopen jaren werken wij als Holland boven Amsterdam eraan om dit ook in de rest van het land en daarbuiten bekend te maken en toeristen hier naartoe te halen. We doen dat met aansprekende campagnes maar ook met een aansprekende website, flyers, brochures, beursreizen, winacties enz.… Alles om te zorgen dat meer gasten naar onze regio komen, hier langer verblijven en vaker terug komen. 

Holland boven Amsterdam heeft met de regio bij de start van onze activiteiten afgesproken onze inzet in 2020 te evalueren en de balans op te maken van de afgelopen 3 jaren. Graag willen zij daarom 15 minuten van uw tijd vragen om te horen hoe we het doen, wat beter kan en wat uw ervaringen zijn op het gebied van toerisme, recreatie en destinatiemarketing in onze regio. Dit doen ze aan de hand van een toegankelijke online-enquête. 

Hoewel ze weten dat velen van u op dit moment midden in de coronacrisis zitten willen ze ook graag met u vooruit kijken voor de periode na 2021 in de hoop dat tegen die tijd weer volop toeristen kunnen ontvangen. 

Holland boven Amsterdam is benieuwd naar uw antwoorden op hun vragen. Door deel te nemen kunt u trouwens naast hen te helpen ook zelf kans maken op een mooie prijs!

De enquête vindt u via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/evaluatie_HbA

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en input. 

Tot snel in Holland boven Amsterdam! 

Bron: Holland boven Amsterdam