Livestreams week 48

OFHK Nieuws van 23-11-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 23-11-2020 | 16:50:01

Ook deze week gaat next weer door met de NHNEXT Toerisme Tour: Bestemming (on)bekend! Op woensdag 25 november om 14:00 uur streamen we live vanuit Theater de Kampanje in Den Helder.
Wat hebben we gehoord in de vorige livestreams en hoe kijken we naar de nabije toekomst van het toerisme in de regio? Je hoort het woensdag!

Donderdag wordt een spannende dag, dan streamen ze namelijk de NHN Business Awards! Live vanuit Theater Cool in Heerhugowaard maken drie finalisten uit vier categorieën kans op een felbegeerde NHN Business Award. Kijk live mee naar deze spannende finale op donderdag 26 november om 20:00 uur. 

Lees hieronder meer over de streams van deze week. 

WHAT’S NEXT:
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Benieuwd wat er de komende week op het programma staat? Lees hieronder meer.

NHNEXT TOERISME TOUR: BESTEMMING (ON)BEKEND – BEKEND MAAKT BEMIND
SLUITING TOERISTISCH SEIZOEN
Woensdag 25 november 14.00 uur
De Kampanje, Den Helder

Wat hebben we gehoord in de vorige livestreams en hoe kijken we naar de nabije toekomst van het toerisme in de regio? Welke uitdagingen en kansen komen op ons af? En speelt samenwerking hier een grote rol in? Thijs Pennink neemt zijn rol als gespreksleider en gaat hierover het gesprek aan met Marlies Groot, Joris Pieter Neuteboom, Mardiek Voorneveld en Melanie Goudsblom.

 

BEKIJK DE STREAM

NHN BUSINESS AWARDS
Donderdag 26 november, 20:00 uur
Theater Cool - Heerhugowaard

Voor het zevende jaar op rij worden dit jaar de NHN Business Awards uitgereikt. Op donderdag 26 november om 20:00 uur vindt de spannende finale plaats in Theater Cool in Heerhugowaard. Er zijn dit jaar vier categorieën waar elk drie finalisten kans maken op de award. 
•    NHN Business Award Grootbedrijf: Breedweer, AZ en Werksaam Westfriesland
•    NHN Business Award MKB Midden: Restaurant Merlet, Ekoplaza en Bambuu BV
•    NHN Business Award MKB Klein: Bubalou, BambooBaby en De Jongens uit Schoorl
•    NHN Thema Award – Familiebedrijven: Bouwbedrijf de Nijs, Tesselaar Freesia en Schuurman Groep

BEKIJK DE STREAM

TERUGKIJKEN:
Wil je één van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl. Hier vind je verschillende inspirerende livestreams.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD EN DUURZAAM ONDERNEMEN, JUIST NU!
TOERISME TOUR: BESTEMMING (ON)BEKEND
WOENSDAG 18 NOVEMBER

Steeds meer toeristisch ondernemers zetten in op maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Hoe doe je dat en wat is daarvoor nodig? Gewoon beginnen! Is de conclusie van de sprekers aan tafel. Kijk de livestream terug en kom er door de inspirerende tafelgasten achter dat het niet eens zo moeilijk is. 

TERUGKIJKEN

DAG VAN DE ONDERNEMER: ALKMAAR
VRIJDAG 20 NOVEMBER

Op de Dag van de Ondernemer ontvangt Stefanie Hoogland wethouder Pieter Dijkman en verschillende ondernemers. Ze gaan met elkaar in gesprek over de pandemie, hun ervaringen en de toekomst.  

TERUGKIJKEN

DAG VAN DE ONDERNEMER: HOORN
VRIJDAG 20 NOVEMBER

Er werd besloten om tijdens deze uitzending eens niet over de pandemie te gaan hebben. Waar het wel over ging? Over high-end ondernemen, persoonlijk leiderschap en doorgroeien. Een inspirerende sessie met twee keer een energizer van Esther Schouten tussendoor.  

TERUGKIJKEN

Bron: NHNEXT