Nieuws uit Holland boven Amsterdam

OFHK Nieuws van 25-11-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 25-11-2020 | 11:15:42

Met onze nieuwsbrieven houden wij u regelmatig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in onze regio. In deze editie geven delen we graag het volgende met u: Holland boven Amsterdam Toolkit inclusief beeldbank en uitvraag voor de decembermaand.
Wilt u nuttige informatie, ’Goed Nieuws’ -berichten, slimme ideeën en oplossingen of mooie verhalen delen?

Mail naar: redactie@hollandbovenamsterdam.com

Toolkit pagina inclusief beeldbank
Goed nieuws! Vanaf vandaag, 24 november 2020, is de Holland boven Amsterdam toolkit pagina beschikbaar. Op deze servicepagina vindt u het verhaal over Holland boven Amsterdam, zijn logo’s te downloaden en is er een link naar ons YouTube kanaal. Ook handig, u kunt hier gemakkelijk foldermateriaal bestellen en publicaties inzien. Ook op deze pagina de langverwachte HbA-beeldbank. In deze beeldbank kunt u - wel even vooraf een account aanmaken - gratis prachtige beelden downloaden ter promotie van de regio Holland boven Amsterdam. Een grote aanwinst om de promotie van de regio te versterken! Kijk op hollandbovenamsterdam.com/over-ons/toolkit, er zal regelmatig nieuw beeldmateriaal worden toegevoegd. Hebt u beelden waarvan u vindt dat ze niet in de beeldbank mogen ontbreken en door iedereen gebruikt mogen worden, laat het ons weten.  

Heeft u een vraag of mist u beelden of informatie, neem dan contact op met Sofie Doedens – sdoedens@nhn.nl of 06-17419101.


Oproep voor decembermaand 
Het blijven roerige tijden voor de horeca en toeristische sector. Langzaam mag er meer open en er gaan geruchten dat half december de horeca ook weer open mag. Wat zeker is, is dat als de persconferentie is geweest iedereen klaar staat om de laatste weken van het jaar 2020 knallend af te sluiten! Heeft u een goed idee of gaat u iets ludieks doen voor uw gasten? Biedt u een speciaal pakket aan of totaal iets anders? Laat het ons weten door een mail te sturen naar redactie@hollandbovenamsterdam.com. Samen staan we sterker!

Bron: Holland boven Amsterdam