Livestream week 50

OFHK Nieuws van 09-12-2020

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 09-12-2020 | 12:51:27

We begonnen deze week meteen maandagmiddag om 14:00 uur al met een livestream waarin de lokale Uitdagingen in de Kop van Noord-Holland in de spotlights stonden. Ze namen ons mee in de wereld van maatschappelijk betrokken ondernemen. Wat is dat nu precies en hoe integreer je dit in jouw organisatie? De stream is terug te kijken via de website nhnext.nl.

Donderdag 10 december om 14:00 uur is het onderwerp thuiswerken! Een situatie waar veel van ons al een tijdje in zitten. Maar zijn we er al uit hoe je zo efficiënt mogelijk thuis kan werken? De sprekers in deze livestream willen je hier graag handvatten voor bieden, kijk je mee?

Daarnaast alvast een tipje van de sluier: in week 51 staat er een spetterende Eindejaarsstream op het programma met niemand minder dan Milo Berlijn! Hij bespreekt op ludieke wijze het bijzondere jaar 2020. 

WHAT’S NEXT:
Op nhnext.nl programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Benieuwd wat er de komende week op het programma staat? Lees hieronder meer.


THUISWERKEN: NU EN IN DE TOEKOMST
Donderdag 10 december, 14.00 uur
 Theater De Kampanje - Den Helder

Met Loek Jonk, Sijbe Bonsma en Ronald Dekker

Een onderwerp dat tegenwoordig niet meer uit de samenleving weg te denken is: thuiswerken. Waar dit vroeger misschien één dag in de week bij uitzondering was, is het voor veel mensen nu de norm. Hoe ga je hier zo effectief mogelijk mee om? Loek Jonk, Ronald Dekker en Sijbe Bonsma gaan het hebben over de kansen en bedreigingen die thuiswerken met zich meebrengt. Je bent van harte uitgenodigd om gewoon vanaf je thuiswerkplek mee te kijken!

BEKIJK DE STREAM


TERUGKIJKEN:
Wil je één van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl. Hier vind je verschillende inspirerende livestreams.

TOERISME IN BALANS
TOERISME TOUR: BESTEMMING (ON)BEKEND
Hotel Blooming, Bergen

Met Monique Ooms, Gel Welbers, Mike Bosman,
Ad Jongenelen en Patricia van Lieshout

Dit was alweer de laatste aflevering uit de Toerisme Tour! We keken met onze tafelgasten naar de spreiding van het toerisme in de regio. Is dit gewenst en op welke manier? 

TERUGKIJKEN


INNOVATIE & ECONOMIE STIMULEREN RESHORING
Theater De Kampanje, Den Helder

Met Thijs Pennink, Hans Totté, Marjolijn Dölle en Peter Hobbelen

Het terughalen van productie naar Nederland draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar biedt ook werkgelegenheid, een inclusieve samenleving en een betrouwbare levering van hoge kwaliteitsproducten. Laat je enthousiasmeren door de interessante sprekers over dit actuele onderwerp! 

TERUGKIJKEN


UITDAGEND ONDERNEMEN
Theater De Kampanje, Den Helder

Met Lonneke Deutekom, Cyril Kraak, Edwin Wittink en Renate van der Laan

Iets goed doen voor een ander, maakt ondernemen pas echt waardevol. Dit is precies hoe de managers van de lokale Uitdagingen in de Kop van Noord-Holland erover denken. Ze zijn de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbinden aan het lokale bedrijfsleven. De ondernemers zijn hierbij van grote toegevoegde waarde. Maar hoe integreer je maatschappelijk betrokken ondernemen nu in je eigen organisatie? Kijk de stream terug via onderstaande link.

TERUGKIJKEN


Welke vragen leven er bij jou?
We horen graag welke topics of vragen er bij jou als ondernemer leven. En die je misschien graag behandeld zou willen zien in een livestream. Je suggesties kun je mailen naar mail@nhnext.nl.

Kijk op nhnext.nl voor de verdere programmering
en meld je aan voor de nieuwsbrief.


Bron: NHNEXT