Livestreams week 1 - 2021

OFHK Nieuws van 06-01-2021

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 06-01-2021 | 15:42:37

Allereerst de beste wensen en dat 2021 je veel moois mag brengen!
We hopen je weer regelmatig als kijker van NHNEXT streams te mogen ontvangen. En je te inspireren met informatie, boeiende gesprekken, tips en nog heel veel meer!

We zouden dinsdag 5 januari 2021 om 16.00 uur het nieuwe jaar goed aftrappen met de NHNEXT Nieuwjaarsstream, maar dit is uitgesteld. En dat gaan we alsnog doen. Alleen op een andere dag en tijdstip. Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten voor de nieuwe datum om de nieuwjaarsstream en alle volgende streams niet te hoeven missen. Hieronder lees je alvast welke streams we in januari op het programma hebben staan.  

WHAT’S NEXT:
Helaas dus nog even geen NHNEXT Nieuwjaarsstream (we prikken zo snel mogelijk een nieuwe datum). Maar benieuwd naar wat je in deze stream kunt verwachten? Lees hieronder dan verder.

NHNEXT NIEUWJAARSSTREAM
(datum volgt)
Ontwikkelingsbedrijf NHN - Alkmaar

Met Thijs Pennink, Mike Hoogveld, Ilse Zaal, Heleen Keur, Jeroen Noot en Hans Huibers

Hoewel het jaar vanwege de lockdown nogal gek begint, willen we 2021 zo goed mogelijk proberen af te trappen. Zo gaat Mike Hoogveld tijdens de Nieuwjaarsstream in op toekomstbestendig ondernemen. Daarna gaat gespreksleider Thijs Pennink het gesprek aan met gedeputeerde Ilse Zaal, wethouder Heleen Keur, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep Hans Huibers en programmamanager van Greenport NHN Jeroen Noot. Ook zij zullen ingaan op toekomstbestendigheid en nemen je mee in wat we op ons af zien komen aan nieuwe kansen en bedreigingen en wat we daarvan kunnen verwachten. 

STREAMPAGINA

GO!-NH
Dinsdag 12 januari, 14:00 uur

Met Thijs Pennink, Andre Knol, Dennis Nanne, Jan Jaap Folmer en Matthijs Post

Op dinsdag 12 januari om 14.00 uur nemen we je in NHNEXT graag mee in het programma GO!-NH: een serie groeiversnelling programma’s van de provincie Noord-Holland die innovatieve, duurzame startups en MKB’ers ondersteunen bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten. Een hele mond vol en dat is ook precies waarom wij sprekers hebben uitgenodigd die meer komen vertellen over dit toffe initiatief. 

Meerdere programma’s
Omdat ondernemingen zich in verschillende fases bevinden, zijn er ook meerdere GO!-NH programma’s ontwikkeld (Accelerator, Scale en Growth). Thijs Pennink en André Knol, beiden onderdeel van het consortium van GO!-NH, vertellen je hier meer over.  Maar wat kan GO!-NH precies betekenen voor jouw onderneming? Waar wordt je mee geholpen en wat kan het resultaat zijn? Dat komen Dennis Nanne van OpenWaste, Jan Jaap Folmer van Upp! UpCycling Plastics en Matthijs Post van ProeVkantoor vertellen. Zij zijn ondernemers die eerder mee hebben gedaan aan het GO!-NH programma. 

Ben je geïnteresseerd in het GO!-NH programma, maar heb je nog wat vragen? De chat staat aan tijdens de livestream, dus maak hier gebruik van! Jouw vragen worden live beantwoord door de aanwezige gasten.

STREAMPAGINA

TERRATECHNICA TECH TALK
Dinsdag 26 januari, 16:45 uur

Op dinsdag 26 januari 2021 van 16.45 tot 18.00 uur organiseert TerraTechnica in samenwerking met NHNEXT een Tech Talk. Tijdens een talkshow komen een aantal lopende  duurzame energie projecten van TerraTechnica voorbij. Hoor meer over de ervaringen van docenten in projecten als Planet Texel en Thuisduinen. Studenten vertellen over het Duurzaam Energiehuis en het verduurzamen van stolpboerderijen. En wat levert het organisaties en bedrijven eigenlijk zelf op als studenten een opdracht uitvoeren? Save the date en houd de website van NHNEXT in de gaten!

STREAMPAGINA

TERUGKIJKEN:
Wil je één van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl. Hier vind je verschillende inspirerende livestreams.

Welke vragen leven er bij jou?
We horen graag welke topics of vragen er bij jou als ondernemer leven. En die je misschien graag behandeld zou willen zien in een livestream. Je suggesties kun je mailen naar mail@nhnext.nl.

Kijk op nhnext.nl voor de verdere programmering
en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: NHNEXT