GO!NH gaat van start

OFHK Nieuws van 15-01-2021

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 15-01-2021 | 15:47:47

GO!-NH is een serie groeiversnellingsprogramma’s (accelerators) van de provincie Noord-Holland dat startups en mkb’ers ondersteunt bij het op de markt brengen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzame innovatie.  Deze zijn opgesteld om de economie in Noord-Holland te stimuleren. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van zeer gerenommeerde experts wordt u geholpen bij de verdere ontwikkeling van uw bedrijf, gelet op de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Deelname aan een van de versnellingsprogramma’s is gratis. De inzet is uw eigen tijd.   
 
Wij zien binnen GO!-NH veel mogelijkheden voor innovatieve bedrijven uit de Kop van Noord-Holland. Achter GO!-NH zit een prachtig netwerk van duurzame innovatieve ondernemers en investeringspartijen. Meer uitleg over de GO!-NH programma’s leest u hier: https://go-nh.nl/programmas/
 
Introductiebijeenkomsten 
Er worden GO!-NH Introductiebijeenkomsten georganiseerd waarbij u op een interactieve manier leert wat de GO!-NH programma’s voor u zou kunnen betekenen. Tijdens de introductiebijeenkomsten komt u meer te weten over GO!-NH en leert u wat de verschillen zijn tussen de 3 programma’s (Accelerator, Growth en Scale). U kunt hier ook bij aanhaken als dat past. De data zijn: 
 
•    Woensdag 20 januari 2021 – 16.30-17.00 uur.
•    Woensdag 3 februari 2021 – 16.30-17.00 uur.
 
Aanmelden voor de introductiebijeenkomst kan via deze link: https://go-nh.nl/introductiebijeenkomsten/.
 
Wilt u meer algemene informatie over het programma, kijk dan op de website: https://go-nh.nl/meer-informatie/.

Bron: GO!-NH