Livestreams week 7

OFHK Nieuws van 15-02-2021

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 15-02-2021 | 17:08:11

Deze week staat de lancering van de Werkplaats Digitaal Ondernemen op het programma. Een project waarbij Westfriese ondernemers gekoppeld worden aan studenten. Samen werken zij aan digitaliseringsvraagstukken.

Daarnaast zijn we volop bezig met de voorbereiding van streams in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. in deze streams willen we inspirerende gesprekken voeren over de toekomst van onze regio met o.a. kamerleden en wethouders. Daarnaast gaat de maand maart geheel in het teken staan van waterstof. We leggen de basis uit en nemen je mee in de regionale ontwikkelingen op dit gebied. Verderop in deze mail kun je de data alvast in je agenda zetten! 

WHAT’S NEXT:
LANCERING WERKPLAATS DIGITAAL ONDERNEMEN
Woensdag 17 februari, 16.00 uur

Met Petra Bijvoet, Richard Oerlemans, Willem Zijlstra, Arthur Helling, Hans Huibers, Joost Reijmert, Eva Metz, Hendrik de Boer, Daniël Banis,
Bashar al Badri, en Quinten Kempen

Vandaag wordt de Werkplaats Digitaal Ondernemen gelanceerd. Een mooi project waarbij studenten de kans krijgen om ondernemers te helpen met vraagstukken die betrekking hebben tot IT, online marketing of big data. Tijdens deze kick-off wordt het project vanuit verschillende hoeken belicht door de sprekers en wordt de website gelanceerd.

Streampagina


AGENDA:

22 februari, 14:00
    NHN op de kaart in Den Haag
In gesprek met Agnes Mulder 

24 februari, 14:00
    NHN op de kaart in Den Haag
In gesprek met Agnes Mulder 

26 februari, 14:00
    NHN op de kaart in Den Haag
In gesprek met Rudmer Heerema

3 maart, 14:00
    Waterstof: wat moet je weten?

10 maart, 14:00
    Waterstof: wat zijn de ambities van
Noord-Holland Noord? 

17 maart, 14:00
    Waterstof & mobiliteit: zitten we op de juiste weg? 

TERUGKIJKEN:

Wist je dat er ondertussen al meer dan 50 livestreams op de website van NHNEXT staan? Ze hebben livestreams over o.a. ondernemen, online marketing, innovatie, toerisme en digitalisatie. Neem een kijkje bij NHNEXT om te zien of er een livestream bij zit die jij interessant vindt!

Bron: NHNEXT