Tijd voor veiligheid

OFHK Nieuws van 21-04-2021

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 21-04-2021 | 10:52:15

Waar Corona voorheen alleen een mooie Latijnse benaming voor kroon was, heeft die naam nu een heel andere lading. De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet. Soms ten goede, waardoor u het drukker heeft dan ooit. Maar vaak bereiken ons de verhalen van bezorgde ondernemers. Covid-19 heeft hoe dan ook effect op ons privé- en zakelijke leven. En met al die zorgen gaat de criminaliteit onverhinderd door, alsof dat de normaalste zaak van de wereld is!

Criminaliteit verandert, onderzoek naar de aanpak is hard nodig 
We zien aan de politiecijfers dat de criminaliteit aan het veranderen is. We merken ook dat ondernemers en winkeliers anders geïnformeerd of betrokken willen worden om zich te kunnen wapenen tegen criminaliteit. We doen daarom onderzoek naar de bekendheid van ernstige misdrijven en overlast. We willen van u weten hoe wij u zo effectief mogelijk kunnen bereiken, welke informatie u wenst te ontvangen en op welke manier wij dit het beste kunnen doen.

Uw inbreng is noodzakelijk
Omdat wij graag van u en andere ondernemers en winkeliers willen weten wat u belangrijk vindt in de informatievoorziening omtrent ernstige misdrijven en overlast, zowel preventief als repressief, hebben wij een korte enquête opgesteld.
 
Wilt u deze enquête in uw netwerk verspreiden onder andere ondernemers en winkeliers zodat we zoveel mogelijk ondernemers in Noord-Holland bereiken.

Wij zorgen ervoor dat we passende materialen ontwikkelen waar u en andere ondernemers echt wat aan hebben.
 
Voor meer informatie over het project kun je contact opnemen met Josefien Hofstede of Sabine Voors, beide werkzaam voor het RPC als projectleiders. 

Bron: RPC