Laatste nieuws

54 berichten gevonden

Holland boven Amsterdam netwerkmeeting in Slootdorp

18-04-2018 Holland boven Amsterdam nodigt u graag uit voor de Holland Boven Amsterdam Netwerkmeeting op donderdag 26 april a.s. Bij Kwekerij Munster in Slootdorp.

Tijdens deze bijeenkomst bevindt u zich in het gezelschap van ondernemers, het cultuur-toeristisch netwerk, bestuurders,…

Symposium Waddenzee Werelderfgoed, het mooiste natuurgebied van Nederland

11-04-2018 In 2016 won het Nederlandse Waddengebied de verkiezing ‘Het Mooiste Natuurgebied van Nederland’. Nu organiseren alle betrokken partijen een brede bijeenkomst over duurzaam toerisme en natuur in het Waddengebied. Dit is vooral interessant voor ondernemers recreatie en toerisme.
Het symposium…

Reminder Uitnodiging Expeditie Afsluitdijk 9 april

30-03-2018 Op 9 april gaan we op reis over de Afsluitdijk. Reist u mee? Een unieke kans om Nederlands bekendste watericoon te combineren met uw bedrijf.
Aanmelden
Meld u vóór 2 april aan via www.deafsluitdijk.nl/expeditie.
De expeditie is gratis. Er is plek voor 100 personen. Vol =…

Wieringen hoofdrol in eerste editie magazine SCHATRIJK

28-03-2018 Het Steunpunt Monumenten en Archeologie van de provincie Noord-Holland zet in het nieuwe magazine ’SCHATRIJK’ de provinciale archeologiegebieden in Noord-Holland in de schijnwerpers.
De eerste editie van ‘SCHATRIJK’ gaat over Wieringen en is op 8 maart in ontvangst genomen door wethouder Theo…

Vaarroute Amstelmeer – IJsselmeer: denkt u met Gemeente Hollands Kroon mee? 

14-03-2018 Vaart u wel eens van het Amstelmeer naar het IJsselmeer via Slootdorp? Zij zijn benieuwd wat u van deze vaarroute vindt en of u ideeën heeft om de route aantrekkelijker te maken. Denk aan aanmeerplaatsen, steigers, picknick plekken, elektrische oplaadpunten et cetera. Uw ideeën hierover horen…

bericht 26 t/m 30
vorige-4-5-6-7-8-volgende