Talent Adoptie Plan - nieuw personeel voor u

Zoekt u een nieuwe medewerker?

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 09-10-2019 | 17:04:53

Iedereen heeft talent! Met het Talent Adopotie Plan (TAP) kijken we voorbij de grenzen van diploma’s en cv’s. Door talenten van werkzoekenden in beeld te brengen en met werkgevers die buiten de gebaande paden van functieprofielen kijken, komen we tot het beter benutten van talenten. We vertalen talenten van werkzoekenden naar onverwachte matches op de arbeidsmarkt.

Het Talent Adoptie Plan is bedoeld voor:
• Enthousiaste kandidaten waarbij CV niet passend is aan de huidige vraag. Deze kandidaten zijn gemotiveerd, hebben veel talenten, maar hebben nog geen passende werkplek gevonden.
• Maatschappelijk betrokken werkgevers die “out of the box” durven denken en die verder durven kijken dan diploma’s en CV, maar kansen ziet in talenten van “potentiële” werknemers en ruimte hebben voor talentonwikkeling.

Wat gaan we doen?
Woensdag 30 oktober 2019 wordt er in Anna Paulowna een avond georganiseerd waarbij bedrijven contact kunnen leggen met aankomende talenten. De kandidaten vertellen graag hun verhaal. Deze kandidaten hebben momenteel een uitkering bij een gemeente en willen heel graag aan het werk.

Een match en dan?
• Proefplaatsing van een maand met behoud van uitkering
• Na maand presenteren werkgever en werknemer een ontwikkelplan inclusief begroting
• Kandidaat krijgt contract van minimaal half jaar aangeboden
• Gemeente faciliteert individueel ontwikkelbudget van maximaal € 3.000,-

Enthousiast?
Ben je op zoek naar een talent en wil je aanwezig zijn tijdens deze avond of heb je nog verdere vragen? Neem contact op met Marjo Tot van het WerkgeversServicePunt via marjotot@hollandskroon.nl of via telefoonnummer 06-12905062.

Het WerkgeversServicepunt